SLOTBOOKING FRANCAIS ENGLISH Sitemap

Klik voor een grotere afbeelding

Kanaalterminal / Binnenvaart

In Mol beschikken we over een kanaalterminal, aan een zijkanaal van het Albertkanaal, aangevuld met
opslagmogelijkheden voor containers, verpakte goederen (plastics, staal, huishoudproducten), stukgoederen
en bulkgoederen.


Verpakte Goederen & stukgoederen


Dagelijkse afvaarten tussen de havens van Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam garanderen een continue en efficiënte verbinding tussen de deepseahavens en onze inland containerterminal. Verpakte goederen of stukgoederen behandelen we op onze eigen terminal en kunnen direct gestockeerd worden in ons magazijn. Geladen containers kunnen ter plaatse gestockeerd worden en/of rechtstreeks uitgeleverd worden naar de bestemmeling.


Bulkgoederen

Bulkgoederen worden opgeslagen in ons silopark van 55 silo's. Bulkgoederen in containers kunnen worden gestockeerd en later gelost worden bij de klant met "kipchassis" die uitgerust zijn met "rotary valve".


Combinatie terminal & opslagruimte

Door de unieke combinatie van terminal en opslagruimte op eenzelfde locatie wordt wegtransport tussen schip en opslagplaats vermeden. Alle faciliteiten die een importeur/exporteur nodig heeft, kunnen worden geleverd, mede door de goede verbindingen naar Nederland, Duitsland,… Dit alles zonder de nadelen van congestie in en rond de grote havens. Door de ruime, reeds vergunde uitbreidingsmogelijkheden kan bovendien flexibel ingespeeld worden op de noden van de klant.


» Download hier document
Inland Container Terminal
"Full Containertransport service"
  » Download hier document
Inland Container Terminal
"Perfectly located!"
         
      » Download hier document
Inland Container Terminal
"Full Logistic"